A-kasser og fagforening

Virksom

No data was found

Virksom a-kasse

Vi anbefaler alle at de bliver medlem af en a-kasse og fagforening og her er det et oplagt valg at vælge virksom til opgaven. En a-kasse er din sikkerhed, hvis du skulle gå hen og blive fyret. Det er dem som kan udbetale dagpenge til dig, men det kræver at du har været medlem i minimum 12 måneder for at kunne få ret til dagpenge. Med andre ord så er en a-kasse og fagforening altså din forsikring for, at kunne betale dine regninger hvis du en dag skulle stå uden arbejde. 

Men det er faktisk ikke det eneste som en a-kasse eller fagforening kan hjælpe dig med, de kan nemlig også hjælpe dig med at komme i arbejde igen. Der er ikke nogle love eller regler med at du skal være medlem af en a-kasse eller fagforening, det er dog noget vi anbefaler alligevel for at have en vis sikkerhed, hvis du skulle blive fyret fra din arbejdsplads. Du kan blive medlem af virksoms a-kasse for 480 kroner og deres fagforening for 197 kroner. Det er altså nogle penge, som er givet rigtig godt ud. 

Få hjælp som selvstændig

Virksom a-kasse er en forening som har specificeret sig indenfor selvstændige. De kan altså tilbyde dig rådgivning og vejledning, både når du skal starte din virksomhed, men også hvis du skal lukke din forretning. Når du er medlem af deres a-kasse eller fagforening, så får du altså mulighed for at deltage i deres kurser og workshops. Det skal dog sige at det er kun noget du kan, hvis du er medlem af deres a-kasse eller fagforening. 

Virksom hjælper dig i gang igen

Virksom A-kasse har mange medlemmer, og deres anmeldelser går blandt andet på, at det er en a-kasse som altid står klar til at hjælpe deres medlemmer uanset problemet. Det er det oplagte valg til dig som har egen virksomhed og som ønsker at spænde et sikkerhedsnet ud under dig. For der er ingen der ved hvordan din forretning ser ud om 3 måneder og derfor er det en rigtig god ide at være medlem af en a-kasse, så du har mulighed for at få dagpenge, hvis du har behov for det.

Læs alle anmeldelser af virksom på trustpilot her.

Oplysninger  
Medlemstal 115.000 (pr. 2020)
Trustpilot-score1,9/5 (pr. 23-11-2022)
Kontakt oplysninger 

Du kan ringe til Virksom alle hverdage mellem 8-17 (fredag 8-16)

Tlf. 32 83 01 10 

.

Medlemsfordele ved Virksom a-kasse
En samlet a-kasse og faglig organisation
Økonomisk tryghed
Professionel rådgivning for selvstændige
Skræddersyet pensionsordning
Private- og erhvervsforsikringer
Juridisk hjælp

.

Lønsikring
Fagforening
Gratis for Studerende