A-kasser og fagforening

Akademikernes

Akademikernes

Fagforening

0,-

Pr. måned

A-kasse

467,-

Pr. måned

Åben for: Alle
Lønsikring: Ja
4.8/5
Karrierer rådgivning
Lønsikring
Workshops
4.8/5

Fagforening

0,-

Pr. måned

A-kasse

467,-

Pr. måned

Åben for: Alle
Lønsikring: Ja

Hvis du ønsker at blive medlem af en a-kasse for højt uddannede, så er akademikernes a-kasse det rigtige valg for dig. Deres medlemmer tæller både selvstændige og lønmodtagere, og både folk fra det offentlige og private arbejdsmarked. Akademikernes a-kasse blev stiftede i 2002 efter en fusion mellem Akademikernes a-kasse og Ingeniørernes a kasse. Der er i dag 2023 mere end 210 medarbejder i akademikernes a-kasse, som står klar til at hjælpe og rådgive deres medlemmer.

Akademikernes A-kasse, også kendt som AKA, er en fagforening for akademikere i Danmark. De repræsenterer en bred vifte af erhverv, herunder teknikere, ingeniører, økonomer, kommunikatører og mange flere. Ifølge deres hjemmeside har de omkring 25.000 medlemmer.

Akademikernes A-kasse har til formål at støtte deres medlemmer i deres karriereudvikling, herunder at hjælpe dem med at finde arbejde, rådgive dem om karrieremuligheder og forhandle bedre løn- og arbejdsvilkår på deres vegne. De har også et stærkt fællesskab, hvor medlemmerne kan dele erfaringer og støtte hinanden.

Ifølge Trustpilot har Akademikernes A-kasse en fremragende bedømmelse, med mange medlemmer, der roser organisationen for deres kompetente rådgivning og støtte i jobjagten. Derudover nævnes deres effektive jobformidling og deres aktive fællesskab som nogle af deres styrker. Det koster 467 kroner at være medlem af deres a-kasse og så er du altså rigtig godt forsikret, hvis du skulle miste dit job en dag.

Alt i alt anses Akademikernes A-kasse for at være en god fagforening for akademikere i Danmark. De tilbyder en bred vifte af tjenester og støtte til deres medlemmer, og deres fællesskab og gode omdømme på Trustpilot bevidner deres engagement og kvalitet. 

Læs deres anmeldelser på trustpilot her.

Oplysninger  
Medlemstal 245.828 medlemmer (pr. 01-09-2022)
Trustpilot-score3,9/5 (pr. 23-11-2022)
Kontaktoplysninger 

Du kan ringe til AKA mellem 9-15 mandag-tirsdag og torsdag-fredag. Onsdag kan du chatte via hjemmesiden.

Tlf.: 33 95 03 95

Medlemsfordele ved Akademikernes A-kasse
Mulighed for lønsikring
Få adgang til en række kurser, workshops og arrangementer
Søg om kontorplads, sparring og rådgivning med fokus på dit projekt, med eksperter indenfor startups
Digitale medlemstilbud – videokurser som styrker din jobsøgning og dine kompetencer
Lønsikring
Fagforening
Gratis for Studerende