A-kasser og fagforening

Business Danmark

Business danmark

Fagforening

167,-

Pr. måned

A-kasse

490,-

Pr. måned

Åben for: Alle lønmodtagere
Lønsikring: Ja
4.5/5
Gode Medlemsfordele
Lønsikring
Gratis for studerende
4.5/5

Fagforening

167,-

Pr. måned

A-kasse

490,-

Pr. måned

Åben for: Alle lønmodtagere
Lønsikring: Ja

Hvem er Business Danmark?

Business Danmark A-kasse og Fagforening er som sagt en a-kasse og fagforening for selvstændige og iværksættere i Danmark. De er dedikerede til at støtte deres medlemmer i deres erhverv og sikre deres retfærdige behandling og fair arbejdsvilkår. Antallet af medlemmer af Business Danmark A-kasse og Fagforening er ikke offentligt tilgængeligt, men de har en stor og voksende medlemskabsbase. Det er værd at nævne at du faktisk kan blive medlem af business Danmark helt gratis hvis du er studerende.

Medlemskab af Business Danmark A-kasse og Fagforening koster 467 kroner om måneden. Medlemskabet giver en lang række fordele, herunder juridisk rådgivning, kurser og arrangementer, samt en a-kasse, der kan hjælpe med at finde et nyt job eller nye opgaver, hvis man skulle miste sit nuværende.

Business Danmark A-kasse og Fagforening arbejder aktivt for at styrke deres medlemmer i deres erhverv, og de tilbyder et bredt netværk af erfarne iværksættere, der er villige til at dele deres erfaringer og viden med nye medlemmer. De har også en stærk tradition for at støtte deres medlemmer i tvister med kunder eller samarbejdspartnere, og de arbejder for at sikre, at deres medlemmer får retfærdige arbejdsvilkår og fair behandling i erhvervslivet.

Ud over dette tilbyder Business Danmark A-kasse og Fagforening også en række forsikringer, herunder en erhvervsskadeforsikring og en ansvarsforsikring, der dækker mod potentielle risici i erhvervslivet. De har også en pensionsordning, der sikrer deres medlemmer en tryg pensionisttilværelse.

Alt i alt tilbyder Business Danmark A-kasse og Fagforening et stærkt fællesskab, en stærk stemme og en bred vifte af fordele til selvstændige og iværksættere. Hvis du er en selvstændig eller iværksætter, der ønsker at styrke din position i erhvervslivet og sikre din fremtid, så er Business Danmark A-kasse og Fagforening et godt valg.

Læs alle anmeldelser af business Danmark på trustpilot her.

Oplysninger 
Medlemstal29.000 medlemmer (ifølge deres hjemmeside)
Trustpilot-score4,7/5 (23-11-2022)
Kontakt oplysninger 

Du kan ringe til Business Danmark mellem 8:30-16 mandag-torsdag og fredag 8:30-15.

Tlf.: 33 74 02 00

.

Medlemsfordele ved Business Danmark a-kasseMedlemsfordele ved Business Danmark fagforening
DagepengeretFordelagtige ordninger på forsikring herunder lønsikring
Rådgivning om rettigheder og pligter indenfor a-kasse lovgivningFå op til flere forskellige benzinkort og serviceydelser til din bil
Elektronisk a-kasseRabat på hotel-overnatninger i hele lavet
Workshop med karriererådgivning og jobfremmede aktiviteterFerietilbud og rabat på sommerhuse
Løbende sparring omkring jøbsøgning 
Mulighed for at tegne lønsikring
Lønsikring
Fagforening
Gratis for Studerende