A-kasser og fagforening

CA

CA

Fagforening

55,-

Pr. måned

A-kasse

505,-

Pr. måned

Åben for: Alle
Lønsikring: Ja
4.8/5
Løntjek
Lønsikring
Gratis for studerende
4.8/5

Fagforening

55,-

Pr. måned

A-kasse

505,-

Pr. måned

Åben for: Alle
Lønsikring: Ja

CA er både en fagforening men også a-kasse for højt uddannede medlemmer . De har i dag mere end 67.000 medlemmer inden for business, ledelse, økonomi, kommunikation, HR branchen. Der medlemmer er ofte personer med længere uddannelser og derfor er det også det oplagte valg til dig, der enten skal i gang med en længere gående uddannelse eller er færdig. 

CA – En moderne a-kasse

CA er en af de mere specielle organisationer som faktisk ikke er en fagforening, men har derimod specificeret sig indenfor nogle brancher, så de bedst muligt kan hjælpe deres medlemmer med råd og vejledning. Du kan blive medlem af deres a-kasse for 505 kroner om måneden. 

Denne a-kasse henvender sig til især til folk inden for business, HR, økonomi og ledelse. Når du har været medlem af a-kassen i 12 måneder, så får du altså også ret til dagpenge. Deres mission er at være den fortrukne a-kasse indenfor højt uddannede folk, som sætter pris på professionel hjælp hvis problemet opstår. Du kan som medlem hos deres a-kasse, få del af en helt masse kurser og workshops, indenfor mange forskellige brancher. 

Derudover så kan du altså også blive medlem af deres a-kasse helt gratis hvis du er studerende. Og netop derfor anbefaler vi også at man melder sig ind, når man starter med sin uddannelse. For det er ikke altid sikkert man finder et job med det samme du er blevet færdiguddannet og derfor er det en god sikkerhed at kunne få dagpenge, når du er færdig uddannet.

CA+

Når du melder dig ind i deres a-kasse, så har du altså også mulighed for at blive CA+ medlem, hvis du betaler 50 kroner ekstra om måneden. Det er dog et krav at være medlem af CA a-kasse, før man kan blive CA+ medlem.

CA+ er for dem der gerne vil have mulighed for at tage kurser og workshops og på den måde forbedre sine evner indenfor et bestemt fag. Det er gratis at deltage på de fleste kurser, du kan dog risikere at du selv skal betale en del af udgiften, alt efter hvilket kursus du ønsker at deltage i. Ved at være CA+ medlem, for du altså adgang til et væld af forskellige kurser, som kan gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Medlemsfordele i CA:

  • Gratis kurser, arrangementer og workshops
  • gratis IT- og sprogkurser hos Onlinekurser.dk
  • gratis karriererådgivning eller coaching
  • Feedback på CV og ansøgning
  • Mulighed for at tegne lønsikring
  • Mulighed for at tegne forsikringer gennem Gjensidige Forsikring
  • CV-bank
  • Forskellige rabatter hos samarbejdspartnere, bl.a. fitness og kulturoplevelser

Læs alle anmeldelser af CA på trustpilot her.

Lønsikring
Fagforening
Gratis for Studerende