A-kasser og fagforening

Det Faglige hus

Det Faglige Hus

Fagforening

69,-

Pr. måned

A-kasse

487,-

Pr. måned

Åben for: Alle
Lønsikring: Ja
4.7/5
Karrierer rådgivning
Lønsikring
Gratis for studerende
4.7/5

Fagforening

69,-

Pr. måned

A-kasse

487,-

Pr. måned

Åben for: Alle
Lønsikring: Ja

Det Faglige Hus

I dag består det faglige hus af fire organisationer: FK/TS, Fagforeningen Danmark, 2B – Bedst og Billigst samt Foreningen Danske Selvstændige. Derudover så har det faglige hus, faktisk også en a-kasse tilknyttet, du kan derfor slå to fluer med et smæk og vær bedst muligt forsikret. 

Det Faglige Hus A kasse har mere end 6000 medlemmer som går ledige og derfor er det også en forening, som ved hvad de skal gøre for deres medlemmer. Der bliver altid taget stilling til medlemmets konkrete situation. Derudover så er det faglige hus en tværfaglig forening, det betyder altså at du kan blive medlem af dem uanset hvilken branche du arbejder indenfor. Det er en fagforening som er upolitisk og blander sig ikke i politiske sager, som andre fagforeninger og a-kasser ellers gør. Hvis du vælger at melde dig ind som medlem i deres fagforening, så vil du også kunne modtage et godt tilbud på at blive medlem af deres a-kasse. 

Derudover så hvis du ikke vidste det, så kan du altså blive medlem af det faglige hus helt gratis, hvis du er studerende. Det er derfor en stor fordel at melde sig ind, i mens man er under uddannelse. Hvis man skal på dagpenge, så er der et krav om at du har været medlem af en fagforening eller a-kasse i minimum 12 måneder, ellers har du ikke ret til at modtage dagpenge.

Det daglige hus har dagligt mere end 400 medarbejder, som hver dag arbejder hårdt for at løse deres medlemmers problemer. Deres medlemsantal lå på 180.000 i 2022 og er stigende for hvert år. Deres mission er at være den fortrukne fagforening og a-kasse. En af fordele ved at vælge det faglige hus, er at du får den helt samme sikkerhed, som du kan få hos de andre foreninger, men til den halve pris. 

Læs alle anmeldelser af det faglige hus på trustpilot her.

Medlemsfordele ved Det Faglige Hus’ a-kasseYderligere medlemsfordele ved Det Faglige Hus’ a-kasse og fagforening
Ret til dagpenge ved ledighedJuridisk rådgivning, faglig bistand & retssager
Forbliv medlem selvom du skifter jobMulighed for lønsikring
 Mulighed for at tilkøbe en kollektiv ulykkesforsikring
 Leje af sommerhus i Danmark eller ferielejeligehed i udlandet
 Deltage i lodtrækning om billetter til en række fodbold- og håndboldkampe
 Rabat på diverse oplevelser, aktiviteter, kulturarrangementer, sport mm.
Lønsikring
Fagforening
Gratis for Studerende